doel-sumbangBU KATE

Artis : DOEL SUMBANG

Am Bb
Bu Kate hese sare
Am Bb
ningali babaturanana
Am Bb
meuli Mercy pang anyarna
Am
nu harga na … (anjing edan)
Am Bb
Bu Kate hese sare
Am Bb
ningali babaturanana
Am Bb
kuriak imah toharga
Am
nu beakna … (anjing edan)
Am Bb
Bu Kate hese sare
Am Bb
ningali babaturanana
Am Bb
make barang-barang mahal
Am
nu merekna …(anjing edan)

Am
Bu Kate kunaon bet hese sare
Am Bb
hareudangeun hawa tina panas hate
Am
Bu Kate tetelah henteu tahan mental
Am Bb
hayang boga hanjakal henteu kahontal
Am Bb
Bu Kate jadi seuri
Am Bb
lamun anjing mah ngagaik
Am Bb
boro boro milu bungah
Am Bb
babaturan ge di fitnah
Am
majar teh ibu eta mah
bisa meuli mobil soten da di kuntit ku pajabat
Am
majar teh ibu eta mah
bisa kuriak imah teh da panggilan konglomerat
Am
majar teh ibu eta mah
barang sapamerek sontek ngalanda bari maksiat
Am
pantesan ngaranna Kate
pikir pondok mental pan rek beke siga Hayam Kate