doel-sumbangHANJAKAL

Artis : DOEL SUMBANG

 

Intro : F#m D Bm C# D E F#m D E F#m

F#m C# F#m
Jangji urang rek saati
C# F#m C# F#m C#
moal pada ingkar moal rek sulaya
F#m C# F#m
tapi jangji ukur jangji
C# F#m
sumpah tinggal sumpah
C# F#m F#
kalah jadi runtah

Bm E
kaduhung sagede gunung
A D
teu ngagugu omong indung
Bm C#
papatah dianggap angin
F#m F#
geuningan kieu jadina

Bm E
hate ceurik balilihan
A D
taya nu bisa ngubaran
Bm C# F#m C#
hate asa di wewejet rajet

 

Reff :

F#m Bm
kudu kamana ngubaran diri
E A C#
kudu kumaha miceun kanyeri
F#m Bm
kudu kasaha nitipkeun diri
E C# F#m
kudu kumaha nya kumaha …