doel-sumbangHEES

Artis : DOEL SUMBANG

Intro : Dm

 

Dm
Heu..ay
Bb Dm
Aya ku ngeunah
Bb Gm
Hudang sare subuh-subuh
Dm
Lulunguh keneh

Dm Bb Dm
Maksud rek salat subuh
Bb Gm
Tapi simut ngagupayan
Dm
Nya hees deui
Gm
Tuluy ngimpi
Dm
Meunang putri (geulis euy :D)
Gm Dm
Mondok moe tilu wengi
Gm Dm
Silih rontok silih ledot
Gm A Dm
Barang lilir brus di angir
Gm Dm
Duh Gusti Astagfirullahhaladzim
A
Ngantunkeun nu lima waktos
Dm
Ngan ukur ngimpen maksiat
Gm Dm
Ampun Gusti nya dada hapunten abdi
A
Tobat moal deui-deui
Dm
Gugah subuh tibra deui